Sensitiv Imago

2004-ben ismerkedtem meg egy orosz biofizikai készülékkel, amely már akkor is (kezdeti hibáival, fogyatékosságaival együtt) sokaknak segített helyreállítani az egészségét. 2011-ben úgy hozta az élet, hogy találkozhattam ennek a gépnek a továbbfejlesztett változatával, amely Sensitiv Imago márkanévvel került piacra.

Elvállaltam, hogy Magyarországon is minél több orvos és természetgyógyász kollégához juttatom el ezt a lehetőséget. Büszkén mondhatom, hogy máris számos terapeuta megismerte a Sensitiv Imago készüléket, és rendkívül jó tapasztalatokat szerzett vele.

Ez a munka tovább folytatódik, és valósággal „szárnyakat kapott” attól, hogy a Sensitiv Imago 2014-től immár orvostechnikai eszköznek minősül, mivel eleget tesz az orvostechnikai eszközökre vonatkozó 93/42/EEC direktíva előírásainak. A Sensitiv Imago tehát a II.a csoportba tartozó, a nem-vitális fiziológiai mutatók vizsgálatára szolgáló, aktív diagnosztikai eszköz, amelyet az Európai Unió minőségi követelményeinek és szabványainak megfelelően állítanak elő, és európai uniós (CE) tanúsítványa van. Ha Ön szeretne alaposabban is megismerkedni a Sensitiv Imago készülékkel, keresse fel honlapunkat.