SensitivE Audit

2004-ben ismerkedtem meg egy orosz biofizikai készülékkel, amely már akkor is (kezdeti hibáival, fogyatékosságaival együtt) sokaknak segített helyreállítani az egészségét. 2011-ben úgy hozta az élet, hogy találkozhattam ennek a gépnek a továbbfejlesztett változatával, amely Sensitiv Imago márkanévvel került piacra.

Elvállaltam, hogy Magyarországon is minél több orvos és természetgyógyász kollégához juttatom el ezt a lehetőséget. Büszkén mondhatom, hogy máris számos terapeuta megismerte a Sensitiv készülékeket, és rendkívül jó tapasztalatokat szerzett velük az ország szinte minden részén.

2019-ben került piacra a készülék továbbfejlesztett változata, SensitivE Audit 550 néven. Ez a legújabb modell, amely a legpontosabb, egyben a legtöbb szolgáltatást nyújtja, így hamar a legkeresettebb készülékké vált. A magas és ultra magas frekvenciatartományban egyaránt működik, és úgynevezett ,,lebegő” (floating) generátort használ. Business Class minősítésű készülék, amelynek európai uniós (CE) megfelelőségi tanúsítványa van, emellett az Egyesült Államokban – a biofeedback elvén működő orvosi készülékként – elnyerte az FDA szertifikátot is.

Ha Ön szeretne alaposabban is megismerkedni vele, keresse fel honlapunkat.