Natúrsziget

A Natúrsziget portált – www.natursziget.com – 2005-ben indítottuk el Kovács Guidóval együtt. Jómagam elsősorban a tartalomért, üzlettársam pedig a számítástechnikai, műszaki háttérért és a fejlesztések kivitelezéséért felelt. Vállalkozásunk fő célja kezdettől fogva az volt, hogy minél több emberrel ismertessük meg és népszerűsítsük az egészség természetes módszerekkel való megőrzését. Az eltelt években egyre többen „kötöttek ki” a Natúrszigeten azok, akiknek ugyancsak fontos ez a cél.

Havonta tízezrek voltak kíváncsiak az általunk kínált tartalomra, 2020 áprilisban pedig csaknem 100 ezren (!) keresték fel a portálunkat. Mindennap új cikkel, népszerű keresőkkel – homeopátiás szerek, vitaminok, gyógymódok stb. –, tesztekkel, gyógyítók és rendelések adatbázisával várjuk látogatóinkat. Szakembereink, webes tanácsadóink szívesen válaszolnak a látogatók kérdéseire.

2020 májustól anyagi lehetőségeink beszűkültek. Természetesen örülnénk, ha „édes gyermekünk” továbbra is megmaradna, ezért várjuk oldalunk esetleges új működtetőjének jelentkezését, vagy pedig eladnánk a Natúrsziget portált.