LFPro

LFPro

LFPRO FREKVENCIAKEZELÉS OTTHON
Fájdalomcsillapítás, stresszoldás, alvászavar

A világon minden anyagnak megvan a saját, rá jellemző rezgése, és igaz ez az emberi sejtekre, szövetekre és szervekre is. Hasonló a helyzet az egyes kórokozókkal és a betegségekkel is. Ezek is meghatározott frekvenciákhoz kötődnek.

Dr. Rife munkássága

A múlt század 30-as éveiben dr. Royal Raymond Rife amerikai orvos a fenti felismerésből kiindulva speciális mikroszkópot készített (ezt azóta sem sikerült újra megépíteni). Mikroszkópjával élő mikroorganizmusok viselkedését tanulmányozta, miközben egy frekvenciagenerátorral „bombázta” őket, folyamatosan változtatva a frekvenciákat. Így többéves munkával megtalálta a vizsgált baktériumok, vírusok, paraziták saját, egyedi, úgynevezett rezonancia- (más néven halálos) frekvenciáját, amelynek hatására elpusztultak.

Dr. Rife többféle betegséget sikeresen kezelt frekvenciaterápiával. Tevékenysége az után kapta a legnagyobb figyelmet, hogy végstádiumú rákos betegek több mint 90%-ának adta vissza az életét. Hamarosan ellene fordult szinte a teljes orvosi szakma, a gyógyszergyárakkal együtt. Néhány év alatt mind fizikai, mind erkölcsi értelemben tönkretették, laboratóriumát felgyújtották, különleges mikroszkópját szétrombolták, perbe fogták.

Szerencsére megmaradt az általa felfedezett frekvenciák listája, amelyet Rife követői használtak tovább. Munkásságának legismertebb folytatója, továbbfejlesztője Hulda Clark volt, aki újabb frekvenciákkal és terápiás módszerekkel gyarapította az adatbázist.

Rife, Clark, TBSW: számítógépen és mobilon is

Az általam alkalmazott és Önöknek is ajánlott Life Frequencies Pro (LFPro) amerikai szoftver több mint 2500-féle Rife- és Clark-frekvenciát tartalmaz. Ezeket a hangfrekvenciás (vagyis 20 és 20 000 Hz közötti) tartományra konvertálva, a program lehetővé teszi egyedileg kiválasztott és összeállított frekvenciagyűjtemények használatát hangszóróval vagy fejhallgató segítségével. Sőt okostelefonon hallgatható hangfájlokat, valamint információs szereket is készíthetünk vele.

Emellett az agyműködésre ható, úgynevezett TBSW frekvenciákat használhatunk, pl. fájdalomcsillapításra, stresszoldásra vagy az alvás támogatására. Ezek a kezelések tapasztalat szerint 15-20 perc alatt segítenek. A hatás magyarázata az, hogy a speciális frekvenciák az agy által kiválasztott fájdalomcsillapító és hangulatjavító hormonok (endorfinok, enkefalin) termelődését serkentik, így gyógyszer nélkül is lehetségessé válik a fájdalom hatékony csillapítása.

A program további lehetőségeket is kínál: ilyen például az egyes energiaközpontokhoz (csakrákhoz) tartozó hangok használata akár külön-külön, akár együttesen (csakraterápia), ősi gyógyító hangok.

A program 5 nyelven – angol, német, spanyol, francia és olasz – működik. A használathoz elég maga a szoftver, vagyis nincs szükség további eszközre vagy készülékre.

Az amerikai fejlesztő magyarországi üzleti partnereként magam is foglalkozom a szoftver értékesítésével. A tőlem vásárlók a szoftver mellé részletes magyar nyelvű használati útmutatót kapnak, valamint csatlakozhatnak az LFPro frekvenciakezelő programot otthon használók tapasztalatcsere-csoportjához a közösségi médiában.

Nézze meg Ön is a szoftver működését ismertető videót

Ha terapeutaként Ön is alkalmazná az LFPro szoftvert vendégei kezeléséhez, vagy laikusként otthon használná, akkor vegye fel velem a kapcsolatot.

A legutóbbi online szoftverbemutatót videón rögzítettem, így Ön is előzetesen megismerkedhet az LFPro kínálta lehetőségekkel. Ha szeretné megnézni ezt a videót, kérem, töltse ki az alábbi űrlapot.

    Név*

    Email cím (lehetőleg GMail cím)*

    Az űrlap beküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az itt megadott adatait az aktuális adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük és tároljuk.