Újdonság: EGÉSZSÉG abc

Egeszseg_ABC_BORITOEgeszseg_ABC_tartalom
Néhány hete jelent meg az EGÉSZSÉG abc című új könyvem, 216 oldalon, elegáns kivitelben, sok ábrával – mindössze 1900 Ft-os áron!
A könyv tartalomjegyzékét letöltheti és böngészheti, ha a borító melletti képre kattint.

A könyv kizárólag itt, a weboldalamon rendelhető meg. (Könyvesboltban, utcai árusoknál nem kapható.) A megrendelésről a könyvkiadó MILU BT. e-mailben díjbekérőt küld, ennek alapján elindítható a banki átutalás. Az összeg beérkezését követően útnak indítjuk a könyvet, valamint e-mailben elküldjük az elektronikus számlát.

Néhány vélemény az új könyvemről.

A megrendeléshez töltse ki az alábbi kérdőívet (a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező)

 

Név*

Számlázási cím*

Email cím*

Telefonszám* (a futár számára vagy a személyes átvétel pontosításához szükséges lehet)

Megrendelt db szám*

Szállítás módja és költsége*
Személyes átvétel hétfő délutánonként Budapesten a 13. kerületben vagy Vácon – ingyenesHázhoz szállítás postai úton, ajánlott levélben (csak 1 vagy 2 db megrendelése esetén) – 950 FtHázhoz szállítás postai úton, elsőbbségi ajánlott levélben (csak 1 vagy 2 db megrendelése esetén) – 1100 FtSzemélyes átvétel Foxpost automatából, az országban 111 helyen – 1000 FtHázhoz szállítás Foxpost futárral – 1500 Ft

Házhoz szállítási cím – ezt csak akkor adja meg, ha különbözik a számlázási címtől

Ha Foxpost automatát választott a csomagfelvételhez, adja meg az automata pontos címét
Foxpost automatakereső

Egyéb megjegyzés

Az űrlap beküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az itt megadott adatait adatkezelési nyilatkozatunknak megfelelően kezeljük. Adatait a könyv átvételét követően eltávolítjuk adatbázisunkból.