Újdonság: EGÉSZSÉG abc

Egeszseg_ABC_BORITOEgeszseg_ABC_tartalom
Az EGÉSZSÉG abc című új könyvem 216 oldalon 114 témával foglalkozik, elegáns kivitelben, sok magyarázó ábrával együtt. Ezenkívül a hasznos kéztartások (mudrák) közül 8-at, az akupresszúrás pontok sorából pedig 13-at ismertetek benne – használatuk hozzájárul az egészség megőrzéséhez. Új könyvemet itt, a honlapomon Ön – a könyvesbolti 2990 Ft-os ár helyett – mindössze 1900 Ft-os áron rendelheti meg!
A könyv tartalomjegyzékét letöltheti és böngészheti, ha a borító melletti képre kattint.

A megrendelésről a könyvkiadó MILU BT. e-mailben díjbekérőt küld, ennek alapján elindítható a banki átutalás. Az összeg beérkezését követően útnak indítjuk a könyvet, valamint e-mailben elküldjük az elektronikus számlát.

Az EGÉSZSÉG abc című könyvem váci személyes átvétellel, illetve FoxPost kézbesítéssel itt, a weboldalamon rendelhető meg.  (A budapesti személyes átvétel a járvány miatt szünetel.)

Figyelem! Ugyancsak megvásárolható az EGÉSZSÉG abc számos könyvesboltban, vagy megrendelhető online a lira.hu, a Book24.hu és az animakonyv.hu oldalakon.

A megrendeléshez töltse ki az alábbi kérdőívet (a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező)

 

  Név*

  Számlázási cím*

  Email cím*

  Telefonszám* (a futár számára vagy a személyes átvétel pontosításához szükséges lehet)

  Megrendelt db szám*

  Szállítás módja és költsége*
  Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban Vácon – ingyenesSzemélyes átvétel FOXPOST automatából, az országban 111 helyen – 1100 FtHázhoz szállítás FOXPOST futárral – 1800 Ft (1-6 db rendelése esetén), 2400 Ft (7-10 db megrendelésekor)

  Házhoz szállítási cím – ezt csak akkor adja meg, ha különbözik a számlázási címtől

  Ha Foxpost automatát választott a csomagfelvételhez, adja meg az automata pontos címét
  Foxpost automatakereső

  Egyéb megjegyzés

  Az űrlap beküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az itt megadott adatait adatkezelési nyilatkozatunknak megfelelően kezeljük. Adatait a könyv átvételét követően eltávolítjuk adatbázisunkból.