Újdonság: EGÉSZSÉG abc

Egeszseg_ABC_BORITOEgeszseg_ABC_tartalom
Az EGÉSZSÉG abc című új könyvem 216 oldalon 114 témával foglalkozik, elegáns kivitelben, sok magyarázó ábrával együtt. Ezenkívül a hasznos kéztartások (mudrák) közül 8-at, az akupresszúrás pontok sorából pedig 13-at ismertetek benne – használatuk hozzájárul az egészség megőrzéséhez. Új könyvemet itt, a honlapomon Ön mindössze 1900 Ft-os áron rendelheti meg!
A könyv tartalomjegyzékét letöltheti és böngészheti, ha a borító melletti képre kattint.

A megrendelésről a könyvkiadó MILU BT. e-mailben díjbekérőt küld, ennek alapján elindítható a banki átutalás. Az összeg beérkezését követően útnak indítjuk a könyvet, valamint e-mailben elküldjük az elektronikus számlát.

Az EGÉSZSÉG abc című könyvem budapesti vagy váci személyes átvétellel, illetve FoxPost kézbesítéssel itt, a weboldalamon rendelhető meg. 

Figyelem! Ugyancsak megvásárolható az EGÉSZSÉG abc számos könyvesboltban, vagy megrendelhető online a lira.hu, a Book24.hu és az animakonyv.hu oldalakon.

A megrendeléshez töltse ki az alábbi kérdőívet (a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező)

 

Név*

Számlázási cím*

Email cím*

Telefonszám* (a futár számára vagy a személyes átvétel pontosításához szükséges lehet)

Megrendelt db szám*

Szállítás módja és költsége*
Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban Budapesten a 13. kerületben vagy Vácon – ingyenesSzemélyes átvétel FOXPOST automatából, az országban 111 helyen – 1100 FtHázhoz szállítás FOXPOST futárral – 1600 Ft (1-6 db rendelése esetén), 2000 Ft (7-10 db megrendelésekor)

Házhoz szállítási cím – ezt csak akkor adja meg, ha különbözik a számlázási címtől

Ha Foxpost automatát választott a csomagfelvételhez, adja meg az automata pontos címét
Foxpost automatakereső

Egyéb megjegyzés

Az űrlap beküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az itt megadott adatait adatkezelési nyilatkozatunknak megfelelően kezeljük. Adatait a könyv átvételét követően eltávolítjuk adatbázisunkból.